Passa al contingut principal

Undertale

                                                                             
Undertale es un joc rpg indié creat per TobyFox, un dissenyador de jocs, que el va fer durant 3 anys sense gairebé cap ajuda; la fama d'aquest joc ha perdurat fins l'actualitat.
Opinions:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Counter Strike Global Offensive

CSGO és un joc shooter de 4v4, amb una gran diferència envers a altres jocs ja que es manipulen amb diners reals. En aquest es compren armes les quals llavors pots vendre. Opinions:

Cuphead

Cuphead  és un videojoc d'acció- shooter , amb elements de plataformes i basat en la clàssica mecànica de disparar i corre, ambientat en un simpàtic món ple de misteris i poders especials així com caps als quals plantar cara. Amb component cooperatiu, aquesta aventura convida a travessar móns estranys, adquirir noves armes, aprendre poderosos moviments i descobrir secrets ocults mentre el protagonista salda el seu deute amb el diable. El joc del  Studio   MDHR  compta amb un inigualable apartat gràfic inspirat pels dibuixos animats dels anys 30, on el seu apartat visual i sonor ha estat dissenyat amb tècniques de l'època: animació tradicional a mà, fons d'aquarel·la i enregistraments originals de jazz.